Om Moen Energiberegning

Moen Energiberegning ble stiftet i 2020. Daglig leder og eier Robin Moen er utdannet Fagskoleingeniør i studieretning Bygg og anlegg. Han har solid erfaring fra energiberegning av bygg for entreprenører, arkitekter og mindre håndverksfirmaer. I løpet av sin karriere har han utført beregninger hovedsakelig for eneboliger og rekkehus, men har også beregnet større bolig-blokk prosjekter. Moen er sertifisert ENOVA-rådgiver, og har god erfaring fra energirådgivning til privatpersoner, som i dag er foretakets hovedtjeneste. 

Bedriften holder til på Grefsen i Nordre Aker bydel, og utfører tjenester i Oslo og Viken.

Kjære kunde,

Vi befinner oss alle fortsatt i en spesiell periode. Coronaviruset krever at både bedrifter og privatpersoner tar ansvar for å begrense effektene av situasjonen, samt sørge for at hverdagen går så normalt som mulig.

Moen Energiberegning vil gjerne forsikre dere om at vi utfører befaringer som vanlig, men følger myndighetenes råd vedrørende avstand og bruk av ansikts-maske.

I disse spesielle tider tilbyr vi også våre kunder fjern-befaring over facetime eller Skype. Under en slik befaring ber vi om litt hjelp fra deg til enkel måltaking og annen registrering, men alt blir grundig forklart og vi er der sammen med deg hele tiden!