Er du arkitekt, utbygger eller entreprenør, og trenger hjelp med energiberegning av byggeprosjekter?

Start video

Om Moen Energiberegning

Vi jobber gjerne som deres underleverandør, og utfører kontrollberegning av klimaskjermen mot Teknisk forskrift, basert på mottatt tegningsgrunnlag og beskrivelse av bygningsdeler. Vi kan også utarbeide energimerke til boliger.

Trenger dere en sparringspartner til vurdering av varmetap på bygningsdeler? Vi er her for dere!

Bedriften holder til i Oslo, og ønsker samarbeid med aktører over hele landet.

Moen Energiberegning ble stiftet i 2020. Daglig leder og eier Robin Moen er utdannet Fagskoleingeniør i studieretning Bygg og anlegg. Han har solid erfaring fra energiberegning av bygg for entreprenører, arkitekter og mindre håndverksfirmaer. I løpet av sin karriere har han utført beregninger hovedsakelig for eneboliger og rekkehus, men har også beregnet større bolig-blokk prosjekter.

Referanser

Kjære kunde,

Vi befinner oss alle fortsatt i en spesiell periode. Coronaviruset krever at både bedrifter og privatpersoner tar ansvar for å begrense effektene av situasjonen, samt sørge for at hverdagen går så normalt som mulig.

Moen Energiberegning vil gjerne forsikre dere om at vi utfører befaringer som vanlig, men følger myndighetenes råd vedrørende avstand og bruk av ansikts-maske.

I disse spesielle tider tilbyr vi også våre kunder fjern-befaring over facetime eller Skype. Under en slik befaring ber vi om litt hjelp fra deg til enkel måltaking og annen registrering, men alt blir grundig forklart og vi er der sammen med deg hele tiden!